Eicma 2018

Afgelopen week was Benelli vertegenwoordigd op de Eicma in Milaan. Op de grootste motorbeurs van de wereld werden er, onder enorme belangstelling, 4 prachtige modellen onthuld. De nieuwe Benellimodellen gaan een verrijking zijn voor de huidige range en zijn in de loop van 2019 leverbaar. Via deze weg presenteren wij je graag de 4 eigenzinnige Benelli-modellen:

752S

Met de introductie van de 752S maakt Benelli de terugkeer in het segment van de "medium-large" naked bikes. De 752S is een compacte en dynamische motor die is ontworpen om te voldoen aan de instincten van elke rijder. Het stevige trellis frame omhult een nieuwe 752 cc vloeistofgekoelde paralleltwin met bijna 80 pk. Met een upside down voorvork van Marzocchi en een remsysteem van Brembo, is deze 752S een op en top Italiaanse motor!

Imperiale 400

De Imperiale 400 is een knipoog naar de historische Benelli modellen uit de jaren 1950.Het is een authentieke en pure motor, uitgerust met een luchtgekoelde ééncilinderviertaktmotor met enkel bovenliggende nokkenas en elektronische brandstofinjectie. De cilinderinhoud van deze authentieke Benelli is 373,5 cc en het vermogen is 20,4 pk.

502C

De 502C is een brutale en moedige stadscruiser met een sterke persoonlijkheid, ontworpen voor diegenen diezich elke dag willen onderscheiden van de massa. Met zijn eigentijds en stijlvol ontwerp, zijn forward controls en comfortabel zadel is de 502C de perfecte motor om de stad te verkennen, maar ook om de reis te maken waar je altijd al van hebt gedroomd. De 502 C beschikt over een 500 cc vloeistofgekoelde paralleltwin met 47,6 pk.

Leoncino 800

Van de populaire Leoncino werd ook een “Ottocento”-prototype voorgesteld. Deze 750cc machine zal een mooie aanvulling worden op de bestaande Leoncino-modellen!