Nieuws

Het was één groot feest op de Benelli stand en op het testparcours tijdens de Motorbeurs. Bekijk de compilatie via de onderstaande button.

Benelli-Motorbeurs Utrecht
20 t/m 23 februari is Benelli weer vertegenwoordigd op de jaarlijkse Motorbeurs in Utrecht. Ook dit jaar heb je weer de unieke mogelijkheid om een testrit te maken op je favoriete Benelli en om de volledige range te bewonderen. Genoeg redenen dus om naar de Motorbeurs te gaan. 

MotoPlus heeft een cruiser vergelijkingstest gehouden. De Benelli 502 C nam het op tegen de Honda CMX500 Rebel. 
Wil jij weten wie er als beste uit de verf komt? Lees dan de volledige test via de onderstaande button.

Benelli 502 C

Scooter&bikeXpress heeft eerder dit jaar de 502 C getest. De volledige test vind je via de onderstaande button.

Scooter&bikeXpress heeft getest of de TRK 502 X daadwerkelijk de ”X-factor” heeft door middel van een vergelijkingstest. De volledige test vind je via de onderstaande button!

In de 2e week van november vond de jaarlijkse EICMA plaats in Milaan. Op de grootste motorbeurs ter wereld mocht Benelle uiteraard niet ontbreken. Dat de focus op de toekomst ligt bleek wel uit de verschillende, nieuwe modellen die op de Benelli-stand stonden. 

Motoplus test de 502C

Een surplus aan cc’s, een stampende V-twin en een uitlaatgeluid waardoor zelfs drie huizen verderop nog het porselein uit de kast rammelt. De 502C-cruiser van Benelli heeft niets van dat alles. Het van origine Italiaanse merk gooit het namelijk over een andere boeg en laat zien dat ook een A2-geschikte paralleltwin in staat is bloemetjes te plukken.

Wil jij een proefrit maken op je favoriete Benelli motor? Kom dan 1 september naar de Italdag in Beusichem, het Italiaanse motorevent wat al sinds 1982 bestaat! 

Aanstaande 16 tot en met 22 september wordt de traditionele ‘’Benelli Week’’ georganiseerd. Het evenement is voor alle liefhebbers van motorfietsen en wordt georganiseerd door Benelli QJ in samenwerking met het Benelli museum & Motoclub Tonino Benelli.

502 C

De 502C is de nieuwe en brutale stadscruiser voor diegenen die zich elke dag willen onderscheiden van de massa. 

MotorNL heeft de TRK 502 X uitgebreid getest. Hun bevindingen hebben zij gedeeld via een video.

Wil jij een proefrit maken op je favoriete Benelli motor? Kom dan 18 of 19 mei naar het Mega Motortreffen in Vijfhuizen.

14 t/m 17 februari is Benelli vertegenwoordigd op de Motorbeurs in Utrecht. Tijdens de Motorbeurs heb je de mogelijkheid om de nieuwste Benelli motoren te bekijken & om een proefrit te maken op het testparcours.

Nieuwe modellen gepresenteerd op de Eicma 2018

Afgelopen week was Benelli vertegenwoordigd op de Eicma in Milaan. Op de grootste motorbeurs van de wereld werden er, onder enorme belangstelling, 4 prachtige modellen onthuld. De nieuwe Benellimodellen gaan een verrijking zijn voor de huidige range en zijn in de loop van 2019 leverbaar.