Nieuws

Wil jij een proefrit maken op je favoriete Benelli motor? Kom dan 1 september naar de Italdag in Beusichem, het Italiaanse motorevent wat al sinds 1982 bestaat! 

Aanstaande 16 tot en met 22 september wordt de traditionele ‘’Benelli Week’’ georganiseerd. Het evenement is voor alle liefhebbers van motorfietsen en wordt georganiseerd door Benelli QJ in samenwerking met het Benelli museum & Motoclub Tonino Benelli.

502 C

De 502C is de nieuwe en brutale stadscruiser voor diegenen die zich elke dag willen onderscheiden van de massa. 

MotorNL heeft de TRK 502 X uitgebreid getest. Hun bevindingen hebben zij gedeeld via een video.

Wil jij een proefrit maken op je favoriete Benelli motor? Kom dan 18 of 19 mei naar het Mega Motortreffen in Vijfhuizen.

14 t/m 17 februari is Benelli vertegenwoordigd op de Motorbeurs in Utrecht. Tijdens de Motorbeurs heb je de mogelijkheid om de nieuwste Benelli motoren te bekijken & om een proefrit te maken op het testparcours.

Nieuwe modellen gepresenteerd op de Eicma 2018

Afgelopen week was Benelli vertegenwoordigd op de Eicma in Milaan. Op de grootste motorbeurs van de wereld werden er, onder enorme belangstelling, 4 prachtige modellen onthuld. De nieuwe Benellimodellen gaan een verrijking zijn voor de huidige range en zijn in de loop van 2019 leverbaar.