Aanwezig op het Riders Festival

Benelli aanwezig op het Riders Festival

Benelli-fans, we hebben geweldig nieuws voor jullie! Met veel enthousiasme kondigen we aan dat Benelli Nederland aanwezig zal zijn op het Riders Festival in Rosmalen. Dit fantastische evenement vindt plaats op 1 en 2 juni en biedt een unieke kans om de wereld van Benelli van dichtbij te ervaren.

Het Riders Festival is de ultieme plek voor motorliefhebbers. Naast het bewonderen van de nieuwste Benelli-modellen, kun je ook genieten van live muziek en de gezellige festivalsfeer. Of je nu een doorgewinterde rijder bent of net begint, er is voor iedereen iets te beleven.

Wat dit festival extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om jouw favoriete Benelli-model zelf uit te testen. Voel de kracht en wendbaarheid van onze motoren terwijl je een proefrit maakt. Het is de perfecte gelegenheid om de kwaliteit en het rijplezier van Benelli te ervaren.

Heb je de Benelli Opstapdagen gemist? Geen zorgen, want dit is de ideale manier om alsnog een Benelli te testen. Kom langs en ontdek waarom Benelli de favoriete keuze is van zovelen.

Wacht niet langer en koop nu je tickets voor het Riders Festival in Rosmalen! We kunnen niet wachten om je daar te zien en samen van een onvergetelijke ervaring te genieten.