Drie Landen Toer met TRK’s

Het seizoen is begonnen en Martin heeft zijn eerste rondrit al gemaakt! Hij heeft een fantastische drie landen toer gemaakt met zijn TRK's. Hier is een verslag van zijn avontuur.

Woensdagmiddag beginnen we onze motoren klaar te maken voor een spannende meerdaagse roadtrip. We hebben een route gepland die door drie landen gaat. Onze eerste bestemming is Sommelsdijk in Zuid-Holland, waar we overnachten in een gezellige bed & breakfast.

Na een heerlijk ontbijt op donderdag, vertrekken we voor een rit over de Zeeuwse eilanden. Hoewel er niet veel bochten zijn, genieten we van het rijden langs de dijkjes en het prachtige landschap. Vervolgens zetten we koers richting de Belgische kust. Onze eerste stop in België is Knokke. Het is Hemelvaart en daardoor erg druk, eigenlijk te druk om lekker te toeren. Dus rijden we verder naar het zuiden langs de kust. Aan het einde van de dag zoeken we naar een plek om te overnachten, maar alles aan de kust is volgeboekt. We moeten een paar extra kilometers landinwaarts rijden om een slaapplek te vinden, maar met onze TRK's is dat geen probleem.

Vrijdag keren we terug naar de kust en vervolgen onze reis richting de Franse kust. De zon schijnt en we genieten volop van het landschap. Zaterdag trekken we verder naar het zuiden en rijden we het binnenland van Frankrijk in. We nemen alleen binnenwegen en maken onderweg tijd vrij voor bezoeken aan kastelen en kerken, en natuurlijk een goede kop koffie. Uiteindelijk belanden we in het kleine dorpje Nesle, boven Parijs. Na weer een prima nachtje in een bed & breakfast en een lekker ontbijt, besluiten we op zondag via binnenwegen terug naar Nederland te rijden. De Franse binnenwegen zijn een genot om te rijden en het landschap is adembenemend.

In de middag schakelen we de navigatie om naar ‘snelwegen toestaan’ en rijden via België weer naar huis. In de avond komen we thuis aan, na een geweldige tocht van in totaal 2000 kilometer. De motoren hebben het fantastisch gedaan en het was een onvergetelijk avontuur!